Tervetuloa Piikkiön paimennuskoulutuksista kertovan blogin sivuille! Kerromme täällä paimennuksista, ja niihin ilmoittautumisista, sekä ilmoittelemme muusta paimennukseen liittyvästä toiminnasta. Sivupalkista löytyvät koulutuspäivät ja niiden vetäjät. Sivupalkista löytyvät myös linkit kunkin kouluttajan omille sivuille.

Hepojoelle tulee tänäkin vuonna koulutuksia toukokuun toisesta viikosta lähtien. Lampurit Katja ja Alar Sikka tuovat lampaat ja hoitavat puitteet kuntoon, ja harrastajat O.V, Elina Kuokkanen, Katja Suominen ja Solveig Wilén kouluttavat. Lampaat ovat ahvenanmaanlampaita. Näistä kaikista yksiköistä löytyy omat sivunsa oheisesta sivupalkista.

Sytyttely aloitetaan koirasta riippuen pyöröaitauksessa tai keskisuuressa aitauksessa. Pyrkimys on paitsi saada koiran luontaiset taipumukset esiin, myös rakentaa koiralle (ja omistajalle!) oikeanlainen "lammasasenne". Pitemmälle ehtineille tarjolla on isompia aitauksia, joissa voidaan harjoitella kisamaisiakin treenejä

Maanantaina on kurssimuotoisia koulutuksia, joita pitävät Outi Vesakoski ja Elina Kuokkanen. Keskiviikkoisin alkaa jatkuva ryhmä, jota pitää Katja Suominen. Tiistaisin on joka toinen viikko Solveigin koulutus, ja silloin tällöin tiistaisin on kisatreenejä. Viikonloppuisin on ryhmäkoulutuksia tilauksesta ja/tai alla ilmoitettuina päivinä. Ilmoittaudu kuhunkin koulutukseen tai viikonloppupäivään ao. kouluttajalle! Yhteystiedot löytyvät sivupalkista ja kunkin kaverin omalta sivulta.